EN İYİ HİKAYE TABANLI OYUNLAR

Bilgisayar oyuncularının gözdesi hikaye bazlı oyunlar. Bügün sizlerle işini en iyi yapan hikaye bazlı oyunlara bakacaz isterseniz hemen başlayalim, çünkü uzun bi liste olacak sizde görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.


                         1.CALL OF DUTY

Yıllardan beri her sene bizlere yeni hikaye oyunu çıkaran Activision, Bu listede ilk sıramızda.  Son oyunları nakadar online üzerine olsada bizleri yıllaradan beri savaş ve hikaye oyunu denilince ilk akıllara gelen oyunlardan oluyor. 

FİYAT:NULL
OYUN LİNKİ: BİRDEN FAZLA OYUNU BULUNUYOR 

                       2.METRO EXODUS

Her ne kadar son oyununu sevmesemde, artyum'la Metronun ıssız yerlerinde mutant canavarlarını kesmek ve derin hikayesiyle insani Oyunun derinliklerine sürükledigini söylebiliriz, özellikle oyunun son bölümlerini efsane işliyor o yüzden 2. Sırada Metro Exodus.

FİYAT:NULL
OYUN LİNKİ: BİRDEN FAZLA OYUNU BULUNUYOR 


                            3.İNSİDE

Epic gamesin ücretsiz vermiş oldugu bu oyun Pc pilatformunda Metacritic puanı 87. Oldukça iyi bölüm dizaynı ve oyunun ambiyansı, oyunda saatlerce zaman geçirmenizi saglıyacak. Hikaye alanında oldukça anlamlı oynamanızı tavsiye ederiz.

FİYAT : 84 TL
OYUN LİNKİ : TIKLA


                      4.THE LONG DARK

Bu oyunun ana konusu hayatta kalma olup.
Hikaye moduylada ön pilana çıkıyor oyun sezon sezon hikayeler şeklinde ilerliyor, suanda 5. Sezonda olup her Her sene yeni bir sezonla hayranlarının karşisina çıkıyor hem hayatta kalma hemde hikaye oyunu arayanlar için kesinlikle önerilir.

FİYAT:57 TL

OYUN LİNKİ TIKLA

                         5.CRAYSİS 

(Yerli) Kardeşlerin Tasarımcısı olan bu oyun Türkiyedede oldukça popüler. Türkçe düblajıda olan bu oyun Türk hayranlarının gönlünde oldukça farklıdır, son dönemlerde craysis oyununun remastered sürümleriyle tekrardan piyasaya çıkış yapti Bilgisayarda oynicaksanız remastered  sürümünü öneririz.

FİYAT:NULL
OYUN LİNKİ: BİRDEN FAZLA OYUNU BULUNUYOR 

              
         
                           6.FAR CRY SERİSİ

Son oyunumuz olan Far cry 3 Serinin 3. Oyunu sayesinde  oldukça ün kazanan bu seri far cry 4,5, Ve son oyunu olan far cry 6 ile yoluna devam ediyor. Vass karakteriyle oldukça sevilen oyun o dönemin devrimsel nitelikteki grafikleri ve hikayesiyle oldukça ses getirdi döneminde son oyunlarının hikayesi okadar iyi olmasada, oynamaktan zarar gelmez diyoruz ve oynamanızı tavsiye ediyoruz.

FİYAT:NULL
OYUN LİNKİ: BİRDEN FAZLA OYUNU BULUNUYOR 

EVET LİSTEMİZİN SONUNA GELDİK LİSTEDE SIRALAMA OLMAYIP KENDİ BEGENDİGİMİZ OYUNLARIN LİSTESİ OLDUGUNU SÖYLEMEK İSTERİZ UMARIM BEGENİRSİNİZ HEPİNİZE İYİ OYUNLAR DİLERİZZ.......


EmoticonEmoticon