10 ADET EFSANE FİLİM ÖNERİLERİ

MerhabaDostlar, evlere kapandıgımız bu günlerde, Size 10 Adet Filim önerisinde Bulundum, her katagordiden ekledim İyi seyirler.



1. YILDIZLAR ARASI
İlk Başa bu filimi ekledim, efsane ötesi bi filim oldugunu düsünüyorum.
Filim Hakkında: Filim Christopher Nolan Tarafından yönetilen Bilim Kurgu Filmidir Kahramanımız, dünyada yeterli yaşam imkanı kalmadıgını düsünerek. Farklı yaşam olan gezegenler Arayışına Giriyor.


2. HERŞEYİN TEORİSİ (THE THEORY OF EVERYTHİNG)
FİLİM HAKKINDA: Filimin konusu Dram
Filim ünlü fizikçi STEHPEN HAWKİNG in zorluklarla Dolu hayatını anlatmakadır.


3. YENİ HAYAT
FİLİM HAKKINDA: Robert Zemeckis'ın yönettigi filim, Bir FedEx çalısanın uçagının Gizemli Bi adaya düşmesiyle, Hayatta Kalmaşını anlatıyor.

4.PROJE
FİLİM HAKKINDA: JAMİE FOXX'un oynadıgı, gerilim filmi Yüksek güçlere kavuşturan bi hap sayesinde, kızını Kötü adamlardan kurtarmaya çalışan bi adamın. olagan üstü mücadelesini anlatan Filmi.

5. KOLONYA CUMHURİYETİ
FİLİMİN KONUSU: Türk yapımı olan Kolonya Cumhuriyeti, Murat Kepezin yönettigi. Komedi Katagorisinde en iyi olabilecek Filimler arasında yerini Alıyor.

6.DÜNYA SAVAŞI Z
FİLİM HAKKINDA: Filim 2013 Tarihinde KORKU katagorisinde izleyenlere sunuldu, BRAD PİTT'i  Zombi salgınını, önlemek ve insanları kurtarmayı Calışırkene buluyoruz.

7.SOSYAL İKİLEM (BELGESEL)
BELGESEL HAKKINDA: Belgesel Netfilix yapımı olup konusu sosyal medyanın Bize nasıl zararlar verdigini uzman agızlardan dinlememize olanak saglıyor.
(ÖNERİM)

8.GELİŞ
FİLİM HAKKINDA: Denis Villeneuve'in Yönettigi Geliş filmi, 2016 Yapımı olup EN İYİ FİLİM OSCAR ÖDÜLÜ , EN İYİ KURGU ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTIR.

9.WONDER WOMAN
FİLİM HAKKINDA: Wonder woman olan kahramanımızı, Savaşın tanrısı olan Aresi yoketmek, savaşları son bulmasını saglamak için yola çıkar.


10.RÜZGARI DİZGİNLEYEN ÇOCUK
FİLİM HAKKINDA: Chiwetel Ejiofor'un YÖNETTİGİ Netfilixin Dagıtımını üstlendigi, Filim kuraklık nedeniyle Hasat yapılmayan Topragı, canlandıran Küçük mucidin hayatını anlatıyor.




EmoticonEmoticon