Sevgili yapmanın 10 Yolu

Bügün Sevgili yapmanın 10 Yöntemden Bahsedecegiz, hemen geçelim konumuza.

1-Özgüvenli olun: Özgüveni olmayan Birini Kızlar sevmez, çünkü Kendinize güvenmiyorsanız kimse size güvenmiyecektir o yüzden kendine daima inanın.


2-Sempatik olun : Kızlar Komik erkeklerden hoşlanır, Sevdiginiz kişiyi Her agnında yanında olup güldürmeye çalışmak ilişkide baya etkili rol oynicaktır.


3.Spor yapın: İyi bir karakterin yanında Fizikde oldukça önem taşımaktadır, Bu yüzden düzenli spor yapmak size artı olarak dönecektir.


4.Temiz olun: Hergün duş alarak Temizliginize dikkat etmeniz Bu konularda oldukça önemli. ziraa Ter kokan bir erkegi Kızların sevecegini hiç sanmıyorum :)


5. Onun hoşlandıgı seyler hakkında konuş:
Evet belkide en önemlilerinden biridir bu, kızın sevdigi şeyler hakkında konuşun. Kitap,filim,dizi, Gibi şeyler hem dostlugunu hem sevgisini kazanmış olacaksınız.


6. Sorunlarınızı fazla anlatmayın: Tabiki sorunlarınızı dinleyen kızlar karşınıza çıkabilir, ama sürekli dert yanan sorunlarını paylaşıp Hiç olumlu düşünmeyen, biri kimse sevmiyecektir.


7.eşki aşklarınızı anlatmayın:
İşte geldik altın kurala çogumuzun yaptıgı hata. Eski aşklarımızı hoşlandıgımız kıza anlatmak en büyük hatamızdır. Kesinlikle yapılmaması gerek.


8.özel günlerde hatırlayın: özel günlerde hatırlanmak tek kızların degil erkeklerinden hoşuna giden birşey, dogum günlerinide bayramda falan hatırlayarak süpriz yapmak karşı tarafın baya hoşuna gidecektir.


9. Sakın çıkma teklifi etme:
Türk erkeklerinin en büyük yanlışlarındandır. Kız biraz ilgi gösterince hemen teklif etmeniz hayır cevabı almanıza neden olacaktır. Zamana brakın uygun zamanı bekleyin .




10. Bu taktik degil öneridir
Anı yaşayın Hayatınızı bir kişi üzerine kurmayın. Aksi takdirde o ilişki olmazsa aşka küsmeyin. Elbet önünüze daha iyileri çıkacaktır hayat 1 kişiden ibaret degildir.


EmoticonEmoticon