instagram keşfete çıkma taktikleri

İnstagram fenomeni olmak şuanda çogu kişinin hayali, Bizde bu kardeşlerimize yardım etmek için instagramda KEŞFETE  çıkma yollarını paylaşacagız umarım işinize yarar.

1.Yorum
İnsanlara gönderilinizin altına arkadaşlarınızı etiketlemelerini saglayın. 
Komik videolar paylaşarak, insanların birbini etiketlemelerini saglayabilirsiniz, en çok begenilecek içerikleri atmaya çalışın etiketleme oranını arttıracaktır.

2.Gönderi kaydetme
Gönderi kaydetme instagramda  öne çıkma konusunda en çok etkisi olan yöntem.  İnsanlar nakadar çok içeriginizi kayderse okadar çok kişi görmesi için instagram paylaşımı öne çıkaracaktır.

3.HASTAG SEÇİMİ
Gönderi paylaşırkene hepimiz tag ekliyoruz, ama gereksiz tag kullanımı Sizi spama düsürürcektir. Mesela vine paylaşıyorsak tag olarak  ona göre içerik seçmeliyiz, vine içerigine arabayla ilgili tag eklersek bi işimize yaramicaktır, vede 8 den fazla tag kullanımı gönderiyi spama düsürüp öne çıkması imkansız hale gelecektir.


4.ZAMANLAMA 
Üyelerinizin en aktif oldugu zamanı belirleyip o saate içerik atmak daha çok hit almasına ve begenilmesine neden olacagı için keşfete çıkma olasılıgınız artacaktır, örnek saatler 9:00 15:00 18:00 21:00 Atmaya çalışırsanız Daha etkili sonuçlar alacaksınızdır.

5.Dikkat çekici içerikler paylaşın
Egerkine içeriklerinizi kopyala yapıştır yapıyorsanız bu sizin aktifliginizin düşmesine ve üye kaybetmenize yol açacaktır. o yüzden kimsenin paylaşmadıgı Kendinize özgü içerikleri paylaşmaya özen gösterin.


6.BOT BASMAYIN
İnstagramda sakın BOT basmaya kalkmayın. İnstagram Bot takipçileri tespit etme algoritmasına sahiptir, eger Algoritma bot hesap tespit ederse Hiçbir zaman instagram gönderilirinizi keşfete çıkarmicaktır.


EmoticonEmoticon