YARARLI UYGULAMALAR 2020

1.Photomath
Bu tüm ögrencilerin telefonunda olması gereken bi uygulama, resmini çektiginiz matematik işlemlerini otomatik olarak yaparak size dogru sonucu söylemesine yarıyor. Yapamadıgınız matematik işleminin resmini çekmeniz yeterli olacaktır photomath sizin için dogru cevabı gösterir.

2.GREENİFY
Sarjınız çokmu çabuk bitiyor? o halde bu uygulamayı indirmeniz işinize yarıyacaktır, Greenify arka pilanda çalışan gereksiz uygulama ve sistem özelliklerini kapatmanıza olanak saglıyor. Bu sayede sarjınızın daha uzun gitmesine yardımcı oluyor.

3.FAKE CHAT
Hepimiz arkadaşlarımıza zaman, zaman şaka yaparız, bu uygulama sahte mesaj oluşturmanıza yarıyor. Hiç mesaj atmamış birini size mesaj atmış gibi gösteriyor, bu sayede arkadaşlariniza küçük şakalar yapabilirsiniz.

4.ŞARKI EVRENİ
Virüslü sarkı indirme sitelerinden hepimiz nefret ederiz! şarkı evreni reklamsız bir şekilde sarkılarınızı indirebilirsiniz, ayrıca birden fazla sarkı indirebiliyoruz.  İndirme süreside saniyeler içinde tamamlanıyor, eger şürekli sarkı indiriyorsan bu uygulamayı mutlaka yüklemelisin.

5.SCANNER PRO
Eger ofis tarzı bir yerde çalışıyorsanız bu uygulama işinizi baya kolaylaştıracaktır. Resmini çektiginiz yazıyı saniyeler içinde pdf dosyasına çevirmenize yarar.

6.FOTOGRAF DÜZENLEYİCİ
En güncel fotograf düzenleme uygulamalarından biridir. Birçok özellik bulunmaktadır fotograf düzenlemenın yanında, birçok filtre özelligide bulunmaktadır.

7.SHAZAM
Şarkıyı duydunuz ama adınımı bilmiyorsunuz. Shazama şarkıyı dinletin o sizin yerinize şarkının adını bulur. Ücretsizdir Gösterdigimiz uygulamalar arasından en faydalı olani bu diyebiliriz.








EmoticonEmoticon