Olası kıyamet senaryoları

Kıyametin ne zaman kopacagını Bizleri yaratan bilir ama. Bilim insanlarının öne sürdüyü tahminlere gelin göz atalım.


1.Meteor yağmuru
Çogu bilim insanlarına göre insanlıgın sonu dinozorlar gibi, meteor yağmurlarıyla son bulacagı söyleniyor. 2020'de olan Dünyaya Meteor düşmeleride bu senaryoyu bir kez daha yaşattı bize.


2. ÖLÜMCÜL SALGIN:
İnsanlık bir çok defa yok olmanın eşigine geldi, ama en çok insanlıgı etkiliyenlerden biride salgınlar oldu. 1346 Tarihinde Kara veba adı verilen salgında 200 Milyon insanın ölümüne neden oldu.
en etkili kıyamet senaryolarından biride Salgınlar yer alıyor.


3.Atom Bombaları
Bilim insanları Olası bi 3. Dünya savaşında insalıgın yok olabilecegi görüşünü bildirdi. Atom bombaları dünyanın olası bi savaşta 4 de 3 ünü yok olabilecegini söyledi.

4. Arılar
Albert Einstein,ın yaptıgı araştırmalar arasında, Arılar'da bulunuyor. Ekosistem'in en büyük dostu olan arılar, eger birden yok olsaydı döllenme olmayacagı için dünya 4 yıldan fazla yaşayamıyacaktır.


5.Uzaylılar:
Yıllardır filimlere konu olan uzaylı istilasının, bir gün dünyanın sonunu getirebilecegi söyleniyor. Pentagonun Bu yıl içinde uçan nesnelerin oldugu bir video yayınlamasının ardından, bir kez daha bu konu ABD'de masaya yatırıldı.



6. ROBOTLAR
ünlü fizikçi Stephen Hawking ölmeden önce robotlar kontrolden çıkıp Dünyanın sonunu getirebilir. Demişti günümüzde ise Robot teknolojisi hız kesmeden büyümeye devam ediyor.

7.Günesin ölümü
Dünyanın ışık ve ışı kaynagı olan Güneş, bir süre sonra ölecek. ve patlamanın etkisiyle dünyada yok olacak, patlamanın etkisiyle yok olmasa bile zaman içinde dünyada yaşam son bulacak.


8.OZON TABAKASI DELİNMESİ
Güneşten gelen ultra UV ışınlarını engeleyen ozon tabakası, delinirse cilt kanseri, Bagışıklık sisteminin çökmesi gibi çeşitli hastalıklara yol açarak insanlıgın sonunu getirecek.


EmoticonEmoticon