para kazanma siteleri

Evet arkadaşlar çok isteyen oldugu için (GÜNCEL) İnternetten para kazanma methodlarını yazacagım hadi başlayalım.


moneyguru: Sadece üye olarak 5 Dolar kazanabilirsiniz, Görev yaparakda oldukça yüksek miktarda Gelir elde edebilirsiniz. (KİMLİK ONAYI İSTEMEMEKTEDİR)
Üye linki: TIKLAYIN






1.TELEGRAM: Telegramdan para kazanmak mümkün, 2 yöntemi var 1. Kanal yada gurup açarak Reklam alarak günde 50 60tl kazanabilirsiniz. 2. Yöntemde kanalınızda Link kısaltarak kazanabilirsiniz.
Bu ilkine göre daha az kazandırır.

2.DROPSHİPPİNG: Yani komisyon karşılıgında Ürün satmak. Bu sattıgınız ürüne göre alacagınız para miktarı degisir, birçok kişi suanda bu yöntemle para kazanmaktadır.
Video Anlatım:
https://youtu.be/6mLg8gb1_iY

3.DROP KOVALAMA: Pubg deki Drop gibi Bisey degil merak etmeyin :) Drop Hediye dagıtan Cripto Borsa sitelerinden Bahsediyorum.  Mesela Bitpanda,Felixo,Bitexen Gibi borsa siteleri üye oldugunuzda size 50 60Tl gibi sadece üye olarak  Yüksek rakamlar verebiliyor.

4.BLOG YAZARAK PARA KAZANMA:
Eger yazı yazmayı seviyorsanız, bu yöntem tam size göre. Her türlü içerik Paylaşarak Para kazanabilirsiniz örn: günlük yaşamınız,Haber,Spor,Magazin Gibi Bu tür şeyleri Bilginizi paylaşarak para kazabilirsiniz.


5.YOUTUBE:Bunu bilmeyen yoktur, Sizde Sevdiginiz şeylerin Videosunu paylaşarak Düsük,Orta,Yüksek gelir elde edebilirsiniz. Özgün içerik paylaşarak, Yüksek gelirler elde edebilirsiniz.


6.ANKET DOLDUR PARA KAZAN: Aralarından en kolay olanlarından biri, Piyasada bir sürü  anket doldurarak para kazanma sitesi mevcut. Bu kadar kolay oldugu için Yüksek miktarda para kazandırmıyor malesef Ama harçlık paranızı çıkarabilirsiniz.


7.TASARIM YAP PARA KAZAN: Tasarım yaparakta para kazanabilirsiniz. örn:bardak:kıyafet:logo Gibi şeyleri tasarlıyarak ve tasarımınızı Satarak Para kazanabilirsiniz. Tasarım yaparak para kazanma konusunda internette Birsürü site ve Video bulunmaktadır.


YAZARIN GÖRÜŞÜ: Bu göstermis oldugum yöntemlerden para kazanabilirsiniz. Bilerek link vermedim, çünkü internette birsürü site bulunmakta. sizleri yanlış yönlendirmek istmedim! Gelelim en çok hangisi para kazandırıyor en çok para kazanıdıran yöntemler
1.2.3. Yöntemlerden Yüksek paralar kazanabilirsiniz. Youtubda bunlar hakkında Videolar bulunmakta onlardanda yardım alabilirsiniz.


EmoticonEmoticon